Grand Opening Festival op 19 augustus 2018

Op 19 augustus vieren wij de opening van onze brouwerij met een swingend zomerfestival. Iedereen is welkom, dus ook jij!

Vanaf 14:00 tot 23:00 is iedereen die geïnteresseerd is welkom op het terrein van de brouwerij om deze te bewonderen en om onze heerlijk bieren te proeven.

Bij een heerlijk biertje hoort natuurlijk een bijpassende gastronomische versnapering. Giet&Murt catering verzorgt heerlijke bier-spijs combinaties met snacks en gerechten die ze ter plekke klaarmaken op hun Big Green Eggs!

De officiële openingsceremonie van de brouwerij vindt om 15:30 plaats en die wil je niet missen! Je kunt de hele dag relaxed genieten van het prachtige uitzicht op het water en de stad op ons terras op de kade aan de nieuwe rijnhaven. Natuurlijk met een heerlijk koud biertje, een lekker hapje en een chill muziekje.

Er is live muziek en zodra de avond begint te vallen zullen de bekendste Arnhemse DJ’s de dansvloer laten trillen tijdens het 0’s revival slotfeest 😉 Houd de Facebook pagina de komende weken in de gaten voor de definitieve line-up.

Voor kids is er overdag, binnen in de brouwerij, een begeleide speelhoek!

Aanmelden? Heel graag!

Facebook event: Grand Opening Festival Leroy Brown Brewery